Last news

Boendet betalar eventuellt m lite mer för att vara med i programmet. Boendet gör allt för att ge sina gäster en bra upplevelse tack vare dess utmärkta service och bra priser. Hotellets gäster kan ha frukost i frukostområdet. Gäster..
Read more
It has a few bad reviews but I think these guests need to consider the price and location and read the checkin instructions. All photos (131) 131, full view, traveler (60). Gå till Säljkollen för att få mer information..
Read more

Toso restaurang göteborg meny


toso restaurang göteborg meny

MED passande drycker. Boka bord, om oss, toso är vår tidlösa flört med det asiatiska köket och dess kultur. Lördag -.00-02.00, kontakt, tOSO, götaplatsen 412 56 Göteborg, telefon. Öppettider, söndag - Tisdag 17:00-00:00, onsdag - Torsdag 17:00-01:00. Välkommen till det panasiatiska köket, toso är vår tidlösa flört med det asiatiska köket och dess kultur.

Hörnet restaurang & bar uppsala, Frisörskola göteborg csn, Hotell ekoxen linköping restaurang,

Vi har internt ett bra lunch nära centralen stockholm arbetssätt där vi alltid skall värdera miljöalternativen i våra beslut. Epost, tOSO, en del av Götaplatsgruppen, denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Närproducerat är något vi arbetar väldigt mycket med. Ogbg, modern Asian bistro. En helt igenom egen tolkning av det vi gillar och uppskattar från de olika köken. Integritetspolicy, presentkort, köp presentkort som gäller på samtliga av Götaplatsgruppens restauranger, toso,. Här gör du din bokning digitalt och får en bekräftelse tillbaka på din utförda bokning. Något som symboliserar precis det vi vill uppnå med toso att skapa en unik, modern men också tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum. För oss är det viktigt att vi stannar upp och tänker på hur vi hanterar våra resurser. I många delar av världen saknar man rent vatten, något som är en självklarhet för oss. Tasty dumplings and other Asian favourites.

Toso är vår tidlösa flört med det asiatiska köket och dess kultur.
En helt igenom egen tolkning av det vi gillar och uppskattar från de olika köken.
Ni finner oss högst upp på Götaplatsen!

Arnold schwarzenegger Göteborg
Lars granath göteborg
Ifk göteborg vs malmö ff


Sitemap